Etusivu
Henkilökunta
Asiakasedut
Kauneushoitola
Kynsistudio Tähtönen
Lahjakortit
Ajanvaraus
Yhteystiedot
Hinnastot:
-Parturi-kampaamo
-Kauneushoitola

Tervetuloa monipuoliseen kauneustaloomme ammattilaisten palveltavaksi. Olemme toimineet Jyväskylän keskustan tuntumassa Voionmaankatu 26:ssa jo vuodesta 2007.

Hiusmuotoilu: toteutamme yksilölliset hiuspalvelut koko perheelle. Käytämme vain laadukkaita ammattilaistuotteita ja meiltä saat Paul Mitchell XG -väripalvelun ainoana Jyväskylässä. Erikoisuutena tarjoamme rentouttavan hiusten pesu- ja hoitohetken Hius Spa-huoneessa.

Kosmetologipalvelut ja meikkaus: kauneushoitolassa on monipuolinen valikoima palveluja ihonhoitoa ja hemmottelua kaipaavalle. Toteutamme hoidot tehokkailla Académie Sciencetifique de Beauté- tuotteilla ja meikit Artdeco Pure Minerals -meikkisarjalla. Kumpaakin hoitolasarjaa myymme myös kotiin.

Kynsistudio Tähtönen: kosmetologi, kynsimuotoilija ja meikkaaja-maskeeraaja Laura Raittila toteuttaa ammattitaidolla O.P.I - geelilakkaukset, käsihoidot ja käsien erikoishoidot sekä O.P.I – varpaankynnen geelaukset. Kynsistudio Tähtösellä on oma ajanvaraus puhelimitse 044-2772247 tai kynsistudiotahtonen@gmail.com.

Lokakuun tarjous: Artdeco-mineraalimeikit tutustumishintaan -15%


Peiccopoint Oy - Voionmaankatu 26 - 40700 Jyväskylä - puh. 050 581 6660 Avoinna ma-pe 9-18 la 9-14